ONLINE DERSLER
YÖKDİL

2024 MAYIS E-YÖKDİL SOSYAL VE E-YDS GRUBU İsmail TURASAN

Başlangıç Tarihi 15.04.2024
Bitiş Tarihi 26.05.2024
Ders 990 + Saat

Sınav odaklı zengin içerik.

DERSİN EĞİTMENLERİ

sertan-hoca
Sertan Hoca
İngilizce
Öğretmen Detay
ismail-turasan
İsmail Turasan
İngilizce
Öğretmen Detay

2024 MAYIS e-YÖKDİL SOSYAL ve e-YDS KAMPI İsmail Turasan

ÖNEMLİ UYARI:

KAMP gruplarında ÜCRET İADESİ, DEĞİŞİM VEYA İPTAL İŞLEMİ YOKTUR. Bu paketi almadan önce lütfen iyi planlama yaptığınızdan emin olunuz. Ders çalışma ve video izleme vakti ayırabilecek iseniz alım yapınız.

Grubun Özellikleri:   

Hedef kitle:Sınav ayarında orta, ileri ve zor seviyede sorulara ve anlatımlara yer verilecektir. Katılımcıların dersi takip edebilmeleri için en az 45 puanı almış olmaları beklenmektedir. Sınav puanını arttırmak isteyen 70 puan üstünde notu olan adaylar için de zengin offline içerik ve canlı dersler uygundur. Her ders bağımsız farklı bir içeriğe yer verilecektir.

Hedef sınavlar: 11 Mayıs 2024 e-YÖKDİL  Sosyal ve 25 Mayıs 2024 e-YDS  

YÖKDİL kamp programımız sıfırdan veya temelden başlayan bir hazırlık programı değildir. Canlı derslerde konu anlatımı yapılmayacaktır. Soru üzerinden çözüm ve analiz yapılarak, test teknikleri ve seçenek eleme yöntemleri uygulamalı olarak anlatılacaktır.

Öğretmen: İsmail Turasan

Canlı ders başlangıç tarihi: 15.04.2024

Ders Bitiş Tarihi: 25.05.2024

OFFLINE Video İzleme Bitiş Tarihi: 31.05.2024

Ders Kayıtlarını İzleme Bitiş Tarihi:31.05.2024

Ders Günü ve Saati : PAZARTESİ - PERŞEMBE 19.30-22.30 
 

Bir ders saati 40 dakikadır. Günlük 4 ders saatidir. Dersler ihtiyaca göre ders bütünlüğünü bölmemek için blok halinde veya dönem sonunda mini sınav / sınav şeklinde işlenebilir.

e-YDS ve ÖSYM İngilizce sınavları olan günlerde İsmail Turasan hocamız sınavlara katıldığı için ders yapılmaz. Telafisi yapılır.

Toplam ders saati: 990 ders 

Toplam canlı ders saati: 40 ders yeni grup + 950 ders YDS / e-YDS ve YÖKDİL kayıtlı dersler

+ 136  Ders İsmail Turasan hocamız ile 2024 MART YDS Grubu Offline Ders Kayıtları

+ 172  Ders İsmail Turasan hocamız ile 2023 Ekim 45-65 YDS Grubu Offline Ders Kayıtları

+ 120  Ders İsmail Turasan hocamız ile 2023 Nisan 45-65 YDS Grubu Offline Ders Kayıtları

+ 120  Ders İsmail Turasan hocamız ile 2022 Ekim 45-65 YDS Grubu Offline Ders Kayıtları

+ 120 ders İsmail Turasan hocamız ile YDS Offline KAMP Kayıtları

+ e-YDS deneme paketi ve deneme çözümleri  (20 ders)

+ YDS 2017-2023 Çıkmış Soru çözümleri  (30 ders)

+ 232 ders  öğrencilerimizin seçecekleri bir alana ait YÖKDİL SSOSYAL OFFLINE PAKET  ders kayıtları. 2022 ve 2023 YÖKDİL sınavlarına yönelik yapılan ders ve YÖKDİL KAMP kayıtlarıdır.

Ücret: 4.000TL yerine 2.000 TL 

NOT : İndirimler bölümünü inceleyiniz. Gerekli adımları takip ederek destek@angoradil.com adresine indirim talebinizi mail ile iletiniz. Size gerekli kontrol yapılarak indirim kodu tanımlanacaktır. Size gelecek olan kod ile satın alma işlemi yapabilirsiniz.

 

2024 MAYIS YÖKDİL  KAMP  

Kayıtlı derslerde Soru Türleri Anlatımı ve Soru Çözümüne ek olarak,şu konuların hepsine yönelik çok kapsamlı derslere ulaşabilirsiniz:

Sıfatlar –Fiiller-Zarflar- Edatlar-Ddeyimsel diiller anlatım ve örnek cümle analizleri

Tense-Modals-Passive anlatım ve örnek cümle ve soru analizleri,

Sıfat Cümlesi –İsim cümlesi anlatım ve örnek cümle ve soru analizleri,

Zarf cümlecikleri-Bağlaçlar anlatım ve örnek cümle ve soru analizleri,,

Sınav odaklı metin çevirileri ve cümle Analizleri,

 

Sınav soru türlerine yönelik içerikler ve doğru yaklaşım yöntemleri:

Kelime bilgisi ve ilk 16 dilbilgisi soruların

Cloze test soruları

Cümle Tamamlama soruları

Çeviri soruları

Paragraf Tamamlama,

Pargrafta akışı bozan cümle soruları

Paragraf okuma-anlama soruları,

Paragrafta  ana konuyu ve başlık bulma, amaç, ton, yaklaşımı bulma soruları

 Deneme Sınavları, Çözümleri ve Analizleri

ÖNEMLİ HATIRLATMA: KAMP gruplarında ÜCRET İADESİ, DEĞİŞİM VEYA İPTAL İŞLEMİ YOKTUR. Bu paketi almadan önce lütfen iyi planlama yaptığınızdan emin olunuz. Ders çalışma ve video izleme vakti ayırabilecek iseniz alım yapınız. 

YÖKDİL kamp programımız sıfırdan veya temelden başlayan bir hazırlık programı değildir. Canlı derslerde konu anlatımı yapılmayacaktır. Soru üzerinden çözüm ve analiz yapılarak, test teknikleri ve seçenek eleme yöntemleri uygulamalı olarak anlatılacaktır.

Katılımcıların 2022 EKİM YDS ORTA SEVİYE 45-65 programındaki konu anlatım derslerini (ilk 14 ders)  ve soru türlerine doğru yaklaşım tarzlarını anlattığımız  8 dersi (15-23 arası) izlemiş olarak derslere katılımı beklenmektedir.

Temel ve orta seviye kelime ve bilgi eksiği olanların da 2022 Ekim orta seviye YDS ders kayıtlarını izlemeleri faydalı olacaktır.

Altyapısı iyi olanların 2022 EKİM YDS ORTA SEVİYE 45-65 programındaki kayıtlardan ilk 23 dersi izledikten sonra kendi alanlarına uygun olan  YÖKDİL  SOSYAL ders ve kamp kayıtlarını izlemeleri ve vakitleri varsa diğer iki alana ait soruları da çözerek ders kayıtlarını izlemeleri tavsiye olunur.

CANLI DERSLERDE son dönemlerde çıkan sınavların ağırlığına ve seviyesine uygun çıkmış veya özgün sorulara, metinlere, analizlere, çevirilere ve denemelere yer verilecektir. 

YÖKDİL, YDS ve E-YDS’lere düzenli olarak giren İsmail TURASAN hocamız tarafından hazırlanan ve son yapılan sınavların zorluk derecesinde uygun özgün sorular çözülecektir.

Özellikle iki seçenek arasında bırakan sorularda seçenek üzerinden analizler ile seçenek eleme yolları anlatılacaktır.

Derslerde özgün sorulara ek olarak çıkmış YÖKDİL, e-YÖKDİL soruları da kullanılacaktır.

Basılı kaynak gönderimi yapılmayacaktır.  

Kaç puan alırım?

Kamp programlarında adayın altyapısı ve hazır bulunuşluğuna bağlı olarak 5 puan ile 25 puana varan artışları sıkça görsek de Angora Dil ekibi olarak sınavlara hazırlık konusunda gerçekçi bir yaklaşım benimsemekteyiz.

55 bandında olan bir adayın beş aylık bir çalışma döneminde en az haftada iki gün canlı derslere katılım ve en az iki gün üçer saatlik tekrar ve ödev yaparak çalışması gerekir. Böyle bir çalışma yapılması durumunda 15-20 puanlık bir puan artışı olması beklenmektedir. Daha fazla artış olabileceği gibi sınava bağlı olarak daha düşük puanlar da alınabilir.

Sınav notuna göre bir sınıflandırma yaparak grupları belirlesek de sınav puanı yanıltıcı olabilmektedir. Altyapısı daha iyi olan ama sınav notu 40larda kalan bir adayın, online kurs, kamp ve diğer içeriklerle kelime bilgisini tazeleyerek ve bilgiyi sınav odaklı kullanmayı öğrenerek 85 üstü puanlar alması mümkündür. Öte yandan, altyapısı zayıf ama önceki sınavlarda emin olmadığı veya atarak işaretlediği sorular doğru çıktığı için 65 bandında puanı olan bir adayın da bu online paket ve diğer içeriklerle bolca kelime öğrenerek, okuma ve çeviri yaparak ilk defa gerçekten bir temel oluşturması ve bu defa bilerek 50-55 alması da mümkündür.

2023 Nisan döneminde 10-40 temel seviye grubumuzdaki öğrencilerin aldıkları sonuçlar büyük çeşitlilik göstermektedir. Aynı grupta, YDS'den 42,5 puan alan olduğu gibi YDS'den 86,25 YÖKDİL'den 92,5 puan alan da vardır. Temel seviye gruptan aldığımız sonuçlara büyük çoğunluk 50-60 bandında puanlar almıştır. YDS Orta seviye online grupta da 50 ile 87,5 arasında değişen puanlar alınmıştır.

Bizler aynı yayınları ve programı herkese eşit anlatmaktayız. Dersler, ek dersler, Whatsapp grupları paylaşımları, uygulama bildirimleri, SMS hatırlatmaları, video dersler, kamplar ile öğrenilen her şeyin kalıcı olması için emek sarf etmekteyiz. Sınav puanında fark yaratan şeyler öğrencilerimizin ne kadar verimli çalıştıkları, ne kadar zaman ayırdıkları ve ne kadar sınav anında süreci iyi yönettikleridir.

Teknik, taktik veya ip uçları ancak sağlam bir sınav odaklı bilgi ile işe yarar. Genel geçer olamayan ve sadece 10-15 soruda işe yaracak ve adayı ciddi çalışmadan alıkyocak söylemlerden uzak durmatayız. Bu nedenle umut tacirliği yapmadan ciddi bir plan dahilinde sağlam bir sınava hazırlık içeriği sunmaktayız. Bilgiyi ve süreyi verimli kullanma yöntemlerini ve bilgiye dayanan sınav taktiklerini öğretmekte ve bolca uygulama fırsatı sunmaktayız. Vakti olan, YDS-YÖKDİL puanı almak hayatındaki ilk üç öncelikten biri olan adaylar eminiz ki bir yılda bize ilgi gösteren 6000 kullanıcı gibi güzel sonuçlar alacaklardır.

 

NOT 1: destek@angoradil.com adresine indirim talebinizi mail ile iletiniz. Size gerekli kontrol yapılarak indirim kodu tanımlanacaktır. Size gelecek olan kod ile satın alma işlemi yapabilirsiniz.

YDS - EYDS - YÖKDİL ONLINE KURS İndirimleri

1.Aktif/Eski Online ve Eski Fiziksel Öğrencilerimize ve birinci derece yakınlarına %50 indirim vardır. İsmail Turasan hocamızın daha önce çalıştığı tüm kurumlardaki eski öğrencileri de bu kapsam içindedir. 

2.ÇKS kaydı olan çiftçilere ve asgari ücretle çalışanlara ve birinci derece yakınlarına %25 indirim vardır.

3. MEB'e Bağlı DEVLET/ÖZEL kurumlarda görev yapan Öğretmenlerimize ve Akademisyenlerimize %20 indirim

4. Sağlık Bakanlığı Bünyesinde Çalışan Tüm Sağlık Personeline %15

5. Güvenlik Birimi: TSK - Emniyet Mensubu %25

6.Engelli İndirimi %30

7. Kamu ve özel banka Çalışanları %10

8. Kamuda çalışan tüm memurlara ve çocuklarına %10

9. Eğitim Bir Sen 7 Nolu Şube Üyeleri ve birinci derece yakınlarına %25

10. ASHUD mensupları ve birinci derece yakınlarına %25

11. Devlet Gelir Uzmanları derneği mensupları ve birinci derece yakınlarına %20

 

Başarılı Gençlerin Eğitimine Destek Kampanyası

Üniversitede aldığı eğitimin hakkını vererek okumakta olanlara veya yüksek başarı ile son 5 yıl içinde mezun olmuş olanlara iyi bir haberimiz var.  Şu anda resmi transkriptlerinde Genel Akademik Not Ortalaması (GANO) 3.00 ve üzerinde olanlara başarıları oranında indirimler yaparak destek olmak istiyoruz.  

1. Not ortalaması 3.00 - 3.25 arasında olanlar için indirim oranı %20

2. Not ortalaması 3.26 - 3.50 arasında olanlar için indirim oranı %35

3. Not ortalaması 3.51- 3.80 arasında olanlar için indirim oranı %50

4. Not ortalaması 3.81- 4.00 arasında olanlar için indirim oranı %65

**Son 5 yıl içindeki yüksek lisans ve doktora mezuniyet ortalaması için de geçerlidir. E-devlet üzerinden resmi belge ibrazı zorunludur.

!!!! İndirimler birleştirilemez. Sadece bir indirim uygulanır.

Mühendislik, Mimarlık ve Hukuk Fakültesi öğrencilerine özel AGNO İndirimleri!

İndirim oranları:

2.00-2.25 ➡ %10
2.26-2.50 ➡ %20
2.51-2.75 ➡ %30
2.76-2.99 ➡ %40
3.00-3.50 ➡ %50
3.51-3.75 ➡ %60
3.76-4.00 ➡ %65

ALES’ te Başarılı Gençlere  YÖKDİL / YDS için Büyük Destek Angora Dil’de…
Puan    İndirim oranı
70-79    %10
80-84    %20
85-89     %30
90-100     %40

* Yüz yüze, online / offline tüm paketlerde geçerlidir.

 
 

 

Nasıl başvuru yapabilirim?

1. adım: Angora Dil web sitesi olan www.angoradil.com  üzerinden ders paketlerini detaylı inceleyiniz. Seviyenize ve ihtiyacınıza uygun olan YDS / YÖKDİL / EYDS / KAMP / DENEME online veya offline paketi belirleyiniz.

2. adım: E-devlet üzerinden yuksekogretim-kurulu-transkript-belgesi-sorgulama bölümünden  transkript belgenizi indiriniz.

3. adım: Aşağıdaki örnek e-posta metnini düzenleyerek doldurunuz. Transkript belgenizi pdf dosya olarak ekledikten sonra destek@angoradil.com ’a  e-posta gönderiniz.

4. adım: Gerekli kontroller yapıldıktan sonra size indirim kodu gönderilecektir. Bu kod ile Angora Dil web sitesi olan angoradil.com üzerinden satın alma işlemi yapınız.

Örnek e-posta metni:

Sayın yetkili,

Sitenizde bulunan  online 2024 MAYIS E-YÖKDİL SOSYAL VE E-YDS…..  grubunuzu satın almak istiyorum.

Sitenizde belirtilen başarılı gençlerin eğitimine destek kampanyası kapsamında  ….. maddede yazan %.... indirim kapsamında  İsmail Turasan ile …. Online paket için indirim tanımlanmasını ve tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum. İndirim uygulanması için gerekli transkript belgesini ekte pdf formatında  gönderiyorum.(***pdf EKLEDİĞİNİZDEN EMİN OLUNUZ)

Ad soyad:

TC no:

cep tel: 0

e-posta:             @

İyi günler dilerim.

 

Hatırlatma: Eğitim desteği kampanyasına başvuranlar KVKK kapsamında bilgi paylaşım kurallarını kabul etmiş sayılırlar ve T.C. yasalarına, etik değerlere ve destek kampanyası kuralllarına uymayı  taahhüt ederler.

Sahte veya yanlış belge ile başvuru yapan, program kurallarına aykırı tutum ve davranışlar  sergileyen veya online ders sürecinde öğretmenlere, diğer öğrencilere veya üçüncü kişilere yasalara ve ders adabına uymayan davranışlar sergileyen katılımcıların yasal kesintiler yapıldıktan ilişiği kesilir.

İsmail TURASAN Niğde doğumludur. İlk ve orta derece eğitimini Niğde’de tamamlamıştır. Niğde Atatürk Lisesi'nden 2000 yılında mezun olmuş ve aynı yıl üniversite sınavında Türkiye 350.si olarak  Hacettepe Üniveristesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde öğrenim görme hakkı kazanmıştır.

2002 yılında 3.96 /4.00 ortalama ile bölüm birincisi olmuştur. 2004 yılında  son sınıfta öğrenim görürken Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Pedagojik formasyon eğitimi almıştır. Hem Hacettepe hem de ODTÜ'de yüksek lisans sınavlarını geçerek kabul almıştır. ODTÜ İngiliz Edebiyatı Yüksek Lisans programını tercih ederek 2004-2006 yılları arasında yüksek lisans derslerini 3,64 ortalama ile almıştır.

ODTÜ, Başkent Üniversitesi ve TÖMER Ankara'nın İngilizce okutmanlık yazılı sınavlarında ve ayrıca Türkiye 150.si olarak KPSS'de başarılı olmuştur. Mesleki yaşamına 2004 yılında Başkent Üniverisitesi’nde başlamıştır. 2004 -2009 yılları arasında Başkent Üniverisitesi’nde , 2009-2013 arasında ODTÜ’de okutman olarak görev yapmıştır. Her iki üniversitenin de hizmet içi öğretmen eğitimi programlarını başarıyla tamamlamıştır.

2013’te ODTÜ’den istifa ederek Türkiye'de sınav odaklı ve genel amaçlı dil eğitimine yön verecek bir kurum oluşturma ideali ile Akın Dil Eğitim Merkezi’nde Kurs Müdürü olarak  işe başlamıştır. 2013-2014 Nisan döneminde Konya şubede, 2014 yılından 2021 Eylül ayına kadar Akın Dil Ankara Kızılay şubede Kurs Müdürü, öğretmen, soru yazarı ve eğitim koordinatörü olarak çalışmıştır.

Kurduğu yetkin ekip ile birlikte öğrenci sayısını 4 kat derslik sayısını 3 kat arttırmıştır. Birçok ilde açılan şubelere giderek veya öğretmenleri davet ederek hizmetiçi eğitimler vermiştir. 2020 yılında kendi sermayesi ile Çayyolu Akın Dil şubesini açmıştır ve bir buçuk yıl hem Ankara-Kızılay hem de Çayyolu şubeyi idare  etmiştir. 

Akın Dil Eğitim merkezi için YKSDİL müfredatını, kitap ve kaynaklarını kurduğu uzman bir ekiple hazırlamış ve binlerce gencin dil alanından bilinçli ve kaliteli eğitim almasına öncülük etmiştir. Sadece YKSDİL için 20den fazla kaynakta yazar ve editör olarak rol almıştır. Ayrıca yksdilakin.com kurucuları, editörleri ve yazarları arasında idi. yksdilakin.com üzerinden YKSDİL grubundaki  45 net üstü ileri SEVİYE Online C grubu dersleri vermiştir. 

Zaman içinde öncelikleri değişen ve kurs idaresi kurucu tarafından kendilerine verilmek istenen yeni yönetime ve yeni yönetim anlayışına yer açmak için Eylül 2021'de Kızılay şubeden ayrılmıştır. Tam zamanlı olarak kurucusu olduğu Çayyolu Akın  Dil şubesinde başlamıştır.   

Çayyolu şubedeki  fiziksel derslere ek olarak uzaktan eğitim ile temel seviye 10-40, orta seviye45-65 ve 70-87,5 ileri seviye ve özellikle 90 puan üstü  gibi ileri seviye YDS gruplarına dersler vermiştir. 

10 Nisan 2022 tarihine kadar hem müdür hem de İngilizce öğretmeni olarak görev yapmıştır. Nisan 2022'de Akın Dil Eğitim yeni yönetiminin talebi üzerine Akın Dil Eğitimdeki tüm görevlerini karşılıklı anlaşma yolu ile bırakmıştır. Çayyolu Akın şubesini kapatmıştır. Alınan ortak karar ile yksdilakin.com sitesi ve YKSDİL şirketi de kapanmıştır.

Akın Dil grubu ile karşılıklı anlaşma ile çalışmayı bıraktıktan sonra aynı adreste Angora Dil adı altında yeni bir marka kurmuştur.

Uzman yazar ve eğitmen kadrosu Angora Dil bünyesinde İsmail Turasan ile çalışmaya devam etmektedir. Bu ekip sınav odaklı güncel sınavlara uygun yeni kaynaklar kaleme almıştır. Ankara Çayyolu Koru şubede YDS, Genel İngilizce, Çocuk grupları ve YKSDİL grupları devam etmektedir. 2023 yılı Ekim ayında Ankara Kızılay Konur sokakta ikinci yüzyüze eğitim şubesini açmıştır. Uzaktan eğitimde online (çevrimiçi) ve offline (çevrimdışı) ders paketleri ve sınav odaklı KAMP programları ile devam etmektedir. ÖSYM sınavlarının en sıkı takipçisi İsmail Turasan tarafından verilen çevrimiçi ve çevrimdışı dersler ve yeni kaynaklar büyük ilgi görmüş ve angoradil.com uzaktan eğitim sistemleri ve kaynakları bir yılda 6.000 kullanıcıya ulaşmıştır. Kullanıcı sayısı her gün artmaya devam etmektedir.

İsmail Turasan uzun bir süre IELTS dersleri vermiştir. Ayrıca, ÖSYM tarafından yapılan YKSDiL, YÖKDİL, YDS ve e-YDS sınavlarına aday olarak başvurup düzenli olarak sınav oturumlarına katılmaktadır. Yılda en az 10 ayrı sınava (YDS, E-YDS, YÖKDİL, YKSDİL)  bizzat girmekte ve 18 yıldır bu sınavlar doğrultusunda ders anlatmakta, soru ve kaynak yazarlığı ve kitap editörlüğü yapmaktadır. Akın Dil Eğitimde YDS ön hazırlık kitapları olan Starter ve 100 reading kitaplarını kurduğu ekiple birlikte hazırlamış ve Exclusive kitabının kelime bölümüne aylarca emek vererek sınav odaklı bir sınav kelime, birlikte kullanım, ve örnek cümle seçkisi oluşturmuştur. YÖKDİL için FEN SAĞLIK SOSYAL üç ayrı alanda kelime okuma kitapları ve özgün soru kitaplarını bizat tasarlamış ve uzman bir ekip ile birlikte yazmıştır. 

 

İsmail Turasan şu anda, Turasan Eğitim Hizmetleri LTD ŞTİ bünyesinde bulunan Angora Dil Eğitim Merkezi ve Uzaktan eğitim sitesi olan www.angoradil.com kurucusudur. Yetkin ve özverili bir ekip ile birlikte YDS,Genel İngilizce, YÖKDİL, e-YDS, IELTS,TOEFL, Hazırlık atlama, Çocuk grupları ve YKSDİL dersleri sunmaktadır. 

www.angoradil.com uzaktan eğitim YDS gruplarında, Ankara Kızılay Konur sokakta ve Çayyolu Koru metroda bulunan 2 ayrı fiziksel şubenin müdürü ve aktif olarak derslere giren öğretmeni olarak çalışmaktadır. ÖSYM sınavlarını aynı titizlikle takip etmeye ve bunları esas alarak yeni, güncel ve sınav odaklı kaynaklar üretmeye devam etmektedir.

 Evli ve bir çocuk babasıdır. 

Yazar / Ortak yazar olarak hazırladığı kaynaklar:

1.             EXCLUSIVE FOR YDS / YÖKDİL /YKSDİL

2.             8 video çözümlü deneme,

3.             14 YDT deneme,

4.             Yökdil Fen okuma kelime kitabı,

5.             Yökdil SAĞLIK okuma kelime kitabı,

6.             Yökdil SOSYAL okuma kelime kitabı,

7.             Yökdil Fen ÖZGÜN SORU VE DENEME kitabı,

8.             Yökdil SAĞLIK ÖZGÜN SORU VE DENEME kitabı,

9.             Yökdil SOSYAL ÖZGÜN SORU VE DENEME kitabı,

10.           100 READİNG

11.           YDS STARTER

12.           YKSDİL SÖZLÜK

13.          YDT 15 Mini deneme,

 

EDİTÖR/YAZAR olarak hazırladığı kaynaklar:

14.           32 ADET YDS DENEME

15.           42 ADET YÖKDİL DENEME

16.           56 ADET YKSDİL DENEME

17.           REVIEW TESTS

18.           Last Touch

19.           YKSDİL setleri (20den fazla kaynak)

 

Angora Dil bünyesinde yazar /ortak yazar /editör olarak hazırladığı kaynaklar:

1) Angora Dil YDS Sınav kelimeleri kitapları 1 - 2 - 3

2) Angora Dil ALL INCLUSIVE Sınav soru türlerine yaklaşım kitabı

3) Angora Dil YDS Okuma-analiz kitabı

4) YDS /e-YDS deneme sınavları 

5)  Angora Dil Temel seviye ön hazırlık dilbilgisi kitabı 10-40 grupları için

6)  Angora Dil YDS 15 Mini deneme kitabı

 

2024 MAYIS E-YÖKDİL SOSYAL VE E-YDS GRUBU İsmail TURASAN
advantage
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL
axess
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL
bonus
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL
cardfinans
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL
combo
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL
maximum
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL
paraf
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL
saglamkart
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL
world
2 Taksit 2,148.40 TL
3 Taksit 2,189.20 TL
4 Taksit 2,229.80 TL
5 Taksit 2,270.80 TL
6 Taksit 2,311.40 TL
7 Taksit 2,352.00 TL
8 Taksit 2,392.80 TL
9 Taksit 2,433.80 TL
10 Taksit 2,474.20 TL
11 Taksit 2,515.00 TL
12 Taksit 2,555.80 TL

HENÜZ BİR YORUM YAPILMAMIŞ




Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısınız!
Sınava -335 gün kaldı!
YÖKDİL

2024 MAYIS E-YÖKDİL SOSYAL VE E-YDS GRUBU İsmail TURASAN

Başlangıç Tarihi 15.04.2024
Bitiş Tarihi 26.05.2024
Ders 990 + Saat

Sınav odaklı zengin içerik.

50% İNDİRİM
i
4000.00 TL 2000.00 TL
BİRLİKTE VERİLENLER
Anasayfa
Üye Girişi Yap
Sepetim (0)
Kitaplar
Paragraflar
Blog
İletişim