ONLINE DERSLER
YDS

2024 KASIM 30-50 ALT ORTA SEVİYE YDS ONLINE SERTAN HOCA 24 HAZİRAN

Başlangıç Tarihi 24.06.2024
Bitiş Tarihi 30.12.2024
Ders 996 + Saat

YÖKDİL paketi hediye...

DERSİN EĞİTMENLERİ

sertan-hoca
Sertan Hoca
İngilizce
Öğretmen Detay
ismail-turasan
İsmail Turasan
İngilizce
Öğretmen Detay

2024 KASIM 30-50 ALT ORTA SEVİYE YDS  ONLINE  SERTAN HOCA 24 HAZİRAN

Grubun Özellikleri:   

HEDEF KİTLE: Sınav puanı 30 ile 50 rasında olan ve ilk etapta 55-60 puanı hedefleyenlere hitap eden bir sınav hazırlık grubudur. Alt orta gruba uygun konu anlatımı, çeviri ve alıştırmalarla konular ve soru türleri anlatılacaktır. Seviyeye uygun kelime, okuma, analiz ve çeviri çalışmaları ile bolca sınav odaklı kelime yüklemesi yapılacaktır.

Bu gruba dahil olanlara 120 derslik sıfırdan ön hazırlık derslerinin kayıtları da açık olacaktır. Sıfırdan YDS veya YÖKDİL çalışmasına başlayacak olan, İngilizce bilgisi  en temel yani A1 seviyesinde olan ya da daha önce sınavlardan 0-25 aralığında puan almış adaylara hitap eden bir gruptur. En temelden başlanarak  kelimeler, konular, okuma parçaları ve alıştırmalar sıra ile A1, A2, B1 seviyelerinde anlatılacaktır.

15 hafta sürecek olan 120 derslik ön hazırlık dersleri ve devamındaki 136 derslik sınav odaklı YDS eğitimi Sertan hoca tarafından verilecektir. 

Ekim 2023 YDS Temel seviye grup için İsmail Turasan hocamızın yaptığı YDS odaklı ön hazırlık temel seviye derslerinin (B1-B2) ve Orta Seviye YDS 45-65 puana yönelik derslerin kayıtları da bu paketi alanlara yıl sonuna kadar açık olacaktır.

Hedef sınavlar: 2024  yılında yapılacak olan YDS, E-YDS Sınavları ve YÖKDİL sınavları

Öğretmen: Sertan Hoca 

TEMEL SEVİYE ÖN HAZIRLIK Başlangıç tarihi: 26.02.2024

TEMEL SEVİYE ÖN HAZIRLIK Ders Bitiş Tarihi: 13.06.2024

YDS 30-50 HAZIRLIK Başlangıç tarihi: 24.06.2024

YDS 30-50 HAZIRLIK Ders Bitiş Tarihi: 03.11.2024

OFFLINE Video İzleme Bitiş Tarihi: 31.12.2024

Ders Kayıtlarını İzleme Bitiş Tarihi:31.12.2024

Ders Günü ve Saati : PAZARTESİ - PERŞEMBE 19.30-22.20 

Bir ders saati 40 dakikadır. Günlük 4 ders saatidir. Dersler ihtiyaca göre ders bütünlüğünü bölmemek için blok halinde veya dönem sonunda mini sınav / sınav şeklinde işlenebilir.

Program milli ve dini bayramlar gibi resmi tatiller ve izin günleri düşülerek hesaplanmıştır. Resmi tatil günlerinde ve yıllık izin döneminde Temmuz veya Ağustos ayında 2 hafta canlı ders yapılmayacaktır. 

e-YDS ve ÖSYM İngilizce sınavları olan günlerde öğretmenlerimiz sınavlara katıldığı için ders yapılmaz. 

Toplam ders saati: 120 canlı ders ön hazırlık + 136 ders YDS hazırlık  + 736 offline = 992 ders 

Toplam canlı ders saati: 120 ders TEMEL SEVİYE + 136 ders yeni grup ORTA SEVİYE = 256 ders yeni dönem grup dersleri

Toplam KAYITTAN ders saati: 860 ders YDS / e-YDS ve YÖKDİL kayıtlı dersler:

+ 172  Ders İsmail Turasan hocamız ile 2023 Ekim TEMEL + ORTA SEVİYE YDS Grubu Offline Ders Kayıtları

+ 96  Ders Sertan hoca ile 2024 NİSAN TEMEL SEVİYE YDS Grubu Offline Ders Kayıtları

+ 120  Ders İsmail Turasan hocamız ile 2023 Nisan 45-65 YDS Grubu Offline Ders Kayıtları

+ 120  Ders İsmail Turasan hocamız ile 2022 Ekim 45-65 YDS Grubu Offline Ders Kayıtları

+ 120 ders İsmail Turasan hocamız ile YDS Offline KAMP Kayıtları

+ e-YDS deneme paketi ve deneme çözümleri  (20 ders)

+ YDS 2017-2023 Çıkmış Soru çözümleri  (30 ders)

+ 232 ders  öğrencilerimizin seçecekleri bir alana ait YÖKDİL FEN, SAĞLIK veya SOSYAL OFFLINE PAKET  ders kayıtları.

Her bir YÖKDİL paketi FEN, SAĞLIK veya SOSYAL olmak üzere o alana özgüdür ve her bir paket 232 ders içerir.2022 ve 2023 YÖKDİL sınavlarına yönelik yapılan ders ve YÖKDİL KAMP kayıtlarıdır.

Ücret: 15.000 TL dir. Erken kayıt KAMPANYASI ile 2023 fiyatı olan 10.000 TL üzerinden kayıt için son gün 31 OCAK 2024'tür.

NOT : İndirimler bölümünü inceleyiniz. Gerekli adımları takip ederek destek@angoradil.com adresine indirim talebinizi mail ile iletiniz. Size gerekli kontrol yapılarak indirim kodu tanımlanacaktır. Size gelecek olan kod ile satın alma işlemi yapabilirsiniz.

Derslerde hangi yayınlar kullanılacaktır ?

Sıfırdan başlayacak olan ön hazırlık derslerinde yeni yazılan Temel Seviye Ön Hazırlık (A1 A2 B1) seviyedeki kaynaklarımız işlenecektir.

YDS ve YÖKDİL sınav odaklı eğitimlerde İsmail Turasan hocamızın bizzat yazar ve editör kadrosunda olduğu şu kaynaklar ve çıkmış sorular işlenecektir:

1) Angora Dil Sınav kelimeleri ve sınav cümleleri kitabı 1 Sıfatlar 

2) Angora Dil Sınav kelimeleri ve sınav cümleleri kitabı 2 Fiiller

3 )Angora Dil Sınav kelimeleri ve sınav cümleleri kitabı 3 Zarflar Edatlar Öbek fiiller

4) Angora Dil ALL INCLUSIVE Sınav konularına ve soru türlerine yaklaşım kitabı

5) Angora Dil Okuma-analiz kitabı

6)  Angora Dil YDS 15 Mini deneme kitabı

7) Online YDS deneme sınavları ve çözümleri(sisteme yüklenecektir)

8) Özgün sorular kelime, dilbilgisi, okuma ve soru türleri yaprak testleri (sisteme yüklenecektir)

9) Özgün deneme sınavları  (sisteme yüklenecektir)

10) Çıkmış sorular (sisteme yüklenecektir)

 

Kargo ile kaynak gönderimi derslerin başladığı hafta başlayacaktır. Dersler başladıktan sonra dönem içinde yapılan alımlarda Salı ve Cuma günleri kargo gönderimi yapılacaktır.

İlk dört ay boyunca sağlam bir temel oluşturmak için, en temel kelimeler olan günler, aylar, sayılar, meslekler, ülkeler, diller vb kelimelerden ve en temel konulardan başlanarak adım adım bilgi yüklemesi, alıştırma ve uygulama yapılacaktır.  Ön hazırlık temel dilbilgisi anlatımları, temel seviye kelime ve örnek cümle anlatımları,soru çözümleri ve bolca okuma, anlama ve çeviri çalışması ve alıştırması olacaktır.

Ders içeriği yüz yüze kurs sisteminin aynısıdır. Her derste sınav odaklı kelime ezberletme metotları uygulanarak adayın kelime okuma ve anlama düzeyi geliştirilmektedir.

Derslerde dilbilgisi konularının sınav odaklı anlatımı yapılmakta ve bu konular ile ilgili örnek soru çözerek sınav için bir altyapı oluşturulmaktır.

Derslerde işleyiş sırası şöyledir: İlk oturumda (ve ikinci oturumda) kelime çalışması, sonra soru çözümü ve soru üzerinden dilbilgisi anlatımı ve en son oturumda  da cümle veya metin seviyesinde okuma - çeviri - analiz  yapılmaktır.

Kelime derslerimizde grubun seviyesine uygun sıfatlar, zarflar, fiiller tablolar halinde kelime anlamı, birlikte kullanım ve örnek cümle içinde kullanım ve metin içinde kullanım olacak şekilde tümevarım yöntemi ile anlatılmaktadır. Sınavda gelme sıklığı en fazla olan kelimelere  daha çok yer verilirken gelme olasılığı çok zayıf olan kelime yapılara değinilmemektedir.

Dilbilgisi anlatımında çok seçici ve sınav odaklı bir yaklaşım benimsenmiş olup sadece sınav için gerekli  olduğu derecede anlatım yapılır ve konu ile ilgili özgün ve çıkmış sorular çözülür. Çeviri yapılarak öğrenilen kelimelerin ve dilbilgisi konularının pekiştirilmesi sağlanır.

Kelime ve okuma kitapları ile adayların sınavlarda çıkabilecek her konuyla ilgili bilgi ve kelimeye sahip olduklarından emin olunur.

Dilbilgisi konu anlatımlarından sonra ise konular bol soru çözümüyle desteklenerek sınav odaklı soru çözmeleri sağlanır.

Sınav soru türleri tek tek ele alınacak olup her soru türüne farklı derslerde değinilecektir. Pratik çözüm yolları, soruya ve seçeneklere doğru yaklaşım yöntemleri çıkmış örnek sorular  üzerinden uygulamalı olarak gösterilecektir. 

Sınava yaklaşılan son dönemde soru üzerinden konu anlatımları ve hatırlatmaları ile  öğrenciler sınava hazırlanmaktır.

Özgün deneme sınavları ve video çözümleri ile program desteklenmiştir.  80 soruluk ister online ister pdf çıktısı alınarak fiziksel ortamda çözülecek deneme sınavları sisteme yüklenmiştir. Çözüm ve analiz videoları da öğrencilerimize sunulmuştur.

Canlı ders dondurma hakkı:

Canlı ders kayıt dondurma işlemleri sadece ders başlangıç tarihinden sonra ilk 2 hafta içerisinde yapılmaktadır, 2 haftadan sonra kayıt dondurma yapılmaz. Kayıt dondurma hakkı sadece bir sonraki dönem ders olarak kullanılabilir. Ücret iadesi veya kayıt iptale çevrilemez.

Kayıt dondurma yapıldığında derslerin offline kayıtlarına ve içeriklere erişim hakkı da sona erer.

Canlı ders iptal hakkı:

İptal işlemi MEB yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca yapılır. Yani sadece iptal edilen güne kadar işlenen ders tutarı( bir gün 4 ders saatidir), %10 cayma bedeli ve verilen kitapların ücreti hesaplanarak toplam ücretten düşülür, ücretin tamamını ödemiş iseniz geri kalan tutar tarafınıza iade edilir. Derslere katılım sağlanmaması devamsızlık olarak değerlendirilir ders ücretinde indirim için hak teşkil etmez. Dersler hiç başlamadan yapılan yazılı iptal başvurularında ise izlenen ders tutarı ve kaynak gönderimi yapıldı ise kitap ve kargo ücreleri tahsil edilir kalan ücret iade edilir.

Kayıt iptali yapıldığında derslerin offline kayıtlarına ve içeriklere erişim hakkı da sona erer. Eski öğrenci indirimi ile işlem hakkı verilmez.

2024 KASIM 30-50 ALT ORTA SEVİYE YDS  ONLINE  SERTAN HOCA 24 HAZİRAN

NOT 1: destek@angoradil.com adresine indirim talebinizi mail ile iletiniz. Size gerekli kontrol yapılarak indirim kodu tanımlanacaktır. Size gelecek olan kod ile satın alma işlemi yapabilirsiniz.

YDS - EYDS - YÖKDİL ONLINE KURS İndirimleri

1.Aktif/Eski Online ve Eski Fiziksel Öğrencilerimize ve birinci derece yakınlarına %50 indirim vardır. İsmail Turasan hocamızın daha önce çalıştığı tüm kurumlardaki eski öğrencileri de bu kapsam içindedir. 

2.ÇKS kaydı olan çiftçilere ve asgari ücretle çalışanlara ve birinci derece yakınlarına %20 indirim vardır.

3. MEB'e Bağlı DEVLET/ÖZEL kurumlarda görev yapan Öğretmenlerimize ve Akademisyenlerimize %15 indirim

4. Sağlık Bakanlığı Bünyesinde Çalışan Tüm Sağlık Personeline %15

5. Güvenlik Birimi: TSK - Emniyet Mensubu %25

6.Engelli İndirimi %30

7. Kamu ve özel banka Çalışanları %10

8. Kamuda çalışan tüm memurlara ve çocuklarına %10

9. Eğitim Bir Sen 7 Nolu Şube Üyeleri vebirinci derece yakınlarına %25 

 

Başarılı Gençlerin Eğitimine Destek Kampanyası

Üniversitede aldığı eğitimin hakkını vererek okumakta olanlara veya yüksek başarı ile son 5 yıl içinde mezun olmuş olanlara iyi bir haberimiz var.  Şu anda resmi transkriptlerinde Genel Akademik Not Ortalaması (GANO) 3.00 ve üzerinde olanlara başarıları oranında indirimler yaparak destek olmak istiyoruz.  

1. Not ortalaması 3.00 - 3.25 arasında olanlar için indirim oranı %20

2. Not ortalaması 3.26 - 3.50 arasında olanlar için indirim oranı %35

3. Not ortalaması 3.51- 3.80 arasında olanlar için indirim oranı %50

4. Not ortalaması 3.81- 4.00 arasında olanlar için indirim oranı %65

**Son 5 yıl içindeki yüksek lisans ve doktora mezuniyet ortalaması için de geçerlidir. E-devlet üzerinden resmi belge ibrazı zorunludur.

!!!! İndirimler birleştirilemez. Sadece bir indirim uygulanır.

 

ALES’ te Başarılı Gençlere 
YÖKDİL / YDS için Büyük Destek Angora Dil’de…
Puan    İndirim oranı
70-79    %10
80-84    %20
85-89     %30
90-100     %40

 

Mühendislik, Mimarlık ve Hukuk Fakültesi öğrencilerine özel AGNO İndirimleri!

İndirim oranları:

2.00-2.25 ➡ %10
2.26-2.50 ➡ %20
2.51-2.75 ➡ %30
2.76-2.99 ➡ %40
3.00-3.50 ➡ %50
3.51-3.75 ➡ %60
3.76-4.00 ➡ %65

Oranında indirimler sizleri bekliyor!

* Yüz yüze, online / offline tüm paketlerde geçerlidir.

 
 

 

Nasıl başvuru yapabilirim?

1. adım: Angora Dil web sitesi olan www.angoradil.com  üzerinden ders paketlerini detaylı inceleyiniz. Seviyenize ve ihtiyacınıza uygun olan YDS / YÖKDİL / EYDS / KAMP / DENEME online veya offline paketi belirleyiniz.

2. adım: E-devlet üzerinden yuksekogretim-kurulu-transkript-belgesi-sorgulama bölümünden  transkript belgenizi indiriniz.

3. adım: Aşağıdaki örnek e-posta metnini düzenleyerek doldurunuz. Transkript belgenizi pdf dosya olarak ekledikten sonra destek@angoradil.com ’a  e-posta gönderiniz.

4. adım: Gerekli kontroller yapıldıktan sonra size indirim kodu gönderilecektir. Bu kod ile Angora Dil web sitesi olan angoradil.com üzerinden satın alma işlemi yapınız.

Örnek e-posta metni:

Sayın yetkili,

Sitenizde bulunan  2024 KASIM 30-50 ALT ORTA SEVİYE YDS  ONLINE  SERTAN HOCA 24 HAZİRAN  grubunuzu satın almak istiyorum.

Sitenizde belirtilen başarılı gençlerin eğitimine destek kampanyası kapsamında  ….. maddede yazan %.... indirim kapsamında  İsmail Turasan ile …. Online paket için indirim tanımlanmasını ve tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum. İndirim uygulanması için gerekli transkript belgesini ekte pdf formatında  gönderiyorum.(***pdf EKLEDİĞİNİZDEN EMİN OLUNUZ)

Ad soyad:

TC no:

cep tel: 0

e-posta:             @

İyi günler dilerim.

 

Hatırlatma: Eğitim desteği kampanyasına başvuranlar KVKK kapsamında bilgi paylaşım kurallarını kabul etmiş sayılırlar ve T.C. yasalarına, etik değerlere ve destek kampanyası kuralllarına uymayı  taahhüt ederler.

Sahte veya yanlış belge ile başvuru yapan, program kurallarına aykırı tutum ve davranışlar  sergileyen veya online ders sürecinde öğretmenlere, diğer öğrencilere veya üçüncü kişilere yasalara ve ders adabına uymayan davranışlar sergileyen katılımcıların yasal kesintiler yapıldıktan ilişiği kesilir.

İsmail TURASAN Niğde doğumludur. İlk ve orta derece eğitimini Niğde’de tamamlamıştır. Niğde Atatürk Lisesi'nden 2000 yılında mezun olmuş ve aynı yıl üniversite sınavında Türkiye 350.si olarak  Hacettepe Üniveristesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde öğrenim görme hakkı kazanmıştır.

2002 yılında 3.96 /4.00 ortalama ile bölüm birincisi olmuştur. 2004 yılında  son sınıfta öğrenim görürken Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Pedagojik formasyon eğitimi almıştır. Hem Hacettepe hem de ODTÜ'de yüksek lisans sınavlarını geçerek kabul almıştır. ODTÜ İngiliz Edebiyatı Yüksek Lisans programını tercih ederek 2004-2006 yılları arasında yüksek lisans derslerini 3,64 ortalama ile almıştır.

ODTÜ, Başkent Üniversitesi ve TÖMER Ankara'nın İngilizce okutmanlık yazılı sınavlarında ve ayrıca Türkiye 150.si olarak KPSS'de başarılı olmuştur. Mesleki yaşamına 2004 yılında Başkent Üniverisitesi’nde başlamıştır. 2004 -2009 yılları arasında Başkent Üniverisitesi’nde , 2009-2013 arasında ODTÜ’de okutman olarak görev yapmıştır. Her iki üniversitenin de hizmet içi öğretmen eğitimi programlarını başarıyla tamamlamıştır.

2013’te ODTÜ’den istifa ederek Türkiye'de sınav odaklı ve genel amaçlı dil eğitimine yön verecek bir kurum oluşturma ideali ile Akın Dil Eğitim Merkezi’nde Kurs Müdürü olarak  işe başlamıştır. 2013-2014 Nisan döneminde Konya şubede, 2014 yılından 2021 Eylül ayına kadar Akın Dil Ankara Kızılay şubede Kurs Müdürü, öğretmen, soru yazarı ve eğitim koordinatörü olarak çalışmıştır.

Kurduğu yetkin ekip ile birlikte öğrenci sayısını 4 kat derslik sayısını 3 kat arttırmıştır. Birçok ilde açılan şubelere giderek veya öğretmenleri davet ederek hizmetiçi eğitimler vermiştir. 2020 yılında kendi sermayesi ile Çayyolu Akın Dil şubesini açmıştır ve bir buçuk yıl hem Ankara-Kızılay hem de Çayyolu şubeyi idare  etmiştir. 

Akın Dil Eğitim merkezi için YKSDİL müfredatını, kitap ve kaynaklarını kurduğu uzman bir ekiple hazırlamış ve binlerce gencin dil alanından bilinçli ve kaliteli eğitim almasına öncülük etmiştir. Sadece YKSDİL için 20den fazla kaynakta yazar ve editör olarak rol almıştır. Ayrıca yksdilakin.com kurucuları, editörleri ve yazarları arasında idi. yksdilakin.com üzerinden YKSDİL grubundaki  45 net üstü ileri SEVİYE Online C grubu dersleri vermiştir. 

Zaman içinde öncelikleri değişen ve kurs idaresi kurucu tarafından kendilerine verilmek istenen yeni yönetime ve yeni yönetim anlayışına yer açmak için Eylül 2021'de Kızılay şubeden ayrılmıştır. Tam zamanlı olarak kurucusu olduğu Çayyolu Akın  Dil şubesinde başlamıştır.   

Çayyolu şubedeki  fiziksel derslere ek olarak uzaktan eğitim ile temel seviye 10-40, orta seviye45-65 ve 70-87,5 ileri seviye ve özellikle 90 puan üstü  gibi ileri seviye YDS gruplarına dersler vermiştir. 

10 Nisan 2022 tarihine kadar hem müdür hem de İngilizce öğretmeni olarak görev yapmıştır. Nisan 2022'de Akın Dil Eğitim yeni yönetiminin talebi üzerine Akın Dil Eğitimdeki tüm görevlerini karşılıklı anlaşma yolu ile bırakmıştır. Çayyolu Akın şubesini kapatmıştır. Alınan ortak karar ile yksdilakin.com sitesi ve YKSDİL şirketi de kapanmıştır.

Koru metro son durakta bulunan aynı adreste Angora Dil adı altında yeni bir marka kurarak Angora Dil çatısı altında çalışmalarına devam etmiştir.

İsmail Turasan uzun bir süre IELTS dersleri vermiştir. Ayrıca, ÖSYM tarafından yapılan YKSDiL, YÖKDİL, YDS ve e-YDS sınavlarına aday olarak başvurup düzenli olarak sınav oturumlarına katılmaktadır. Yılda en az 10 ayrı sınava (YDS, E-YDS, YÖKDİL, YKSDİL)  bizzat girmekte ve 18 yıldır bu sınavlar doğrultusunda ders anlatmakta, soru ve kaynak yazarlığı ve kitap editörlüğü yapmaktadır. Akın Dil Eğitimde YDS ön hazırlık kitapları olan Starter ve 100 reading kitaplarını kurduğu ekiple birlikte hazırlamış ve Exclusive kitabının kelime bölümüne aylarca emek vererek sınav odaklı bir sınav kelime, birlikte kullanım, ve örnek cümle seçkisi oluşturmuştur. YÖKDİL için FEN SAĞLIK SOSYAL üç ayrı alanda kelime okuma kitapları ve özgün soru kitaplarını bizat tasarlamış ve uzman bir ekip ile birlikte yazmıştır. 

 

İsmail Turasan şu anda, Turasan Eğitim Hizmetleri LTD ŞTİ bünyesinde bulunan Angora Dil Eğitim Merkezi ve Uzaktan eğitim sitesi olan www.angoradil.com kurucusudur. Yetkin ve özverili bir ekip ile birlikte YDS,Genel İngilizce, YÖKDİL, e-YDS, IELTS,TOEFL, Hazırlık atlama, Çocuk grupları ve YKSDİL dersleri sunmaktadır. 

www.angoradil.com uzaktan eğitim YDS gruplarında, Ankara Kızılay Konur sokakta ve Çayyolu Koru metroda bulunan 2 ayrı fiziksel şubenin müdürü ve aktif olarak derslere giren öğretmeni olarak çalışmaktadır. ÖSYM sınavlarını aynı titizlikle takip etmeye ve bunları esas alarak yeni, güncel ve sınav odaklı kaynaklar üretmeye devam etmektedir.

 Evli ve bir çocuk babasıdır. 

Yazar / Ortak yazar olarak hazırladığı kaynaklar:

1.             EXCLUSIVE FOR YDS / YÖKDİL /YKSDİL

2.             8 video çözümlü deneme,

3.             14 YDT deneme,

4.             Yökdil Fen okuma kelime kitabı,

5.             Yökdil SAĞLIK okuma kelime kitabı,

6.             Yökdil SOSYAL okuma kelime kitabı,

7.             Yökdil Fen ÖZGÜN SORU VE DENEME kitabı,

8.             Yökdil SAĞLIK ÖZGÜN SORU VE DENEME kitabı,

9.             Yökdil SOSYAL ÖZGÜN SORU VE DENEME kitabı,

10.           100 READİNG

11.           YDS STARTER

12.           YKSDİL SÖZLÜK

13.          YDT 15 Mini deneme,

 

EDİTÖR/YAZAR olarak hazırladığı kaynaklar:

14.           32 ADET YDS DENEME

15.           42 ADET YÖKDİL DENEME

16.           56 ADET YKSDİL DENEME

17.           REVIEW TESTS

18.           Last Touch

19.           YKSDİL setleri (20den fazla kaynak)

 

Angora Dil bünyesinde yazar /ortak yazar /editör olarak hazırladığı kaynaklar:

1) Angora Dil YDS Sınav kelimeleri kitapları 1 - 2 - 3

2) Angora Dil ALL INCLUSIVE Sınav soru türlerine yaklaşım kitabı

3) Angora Dil YDS Okuma-analiz kitabı

4) YDS /e-YDS deneme sınavları 

5)  Angora Dil Temel seviye ön hazırlık dilbilgisi kitabı 10-40 grupları için

6)  Angora Dil YDS Mini deneme kitabı

 

2024 KASIM 30-50 ALT ORTA SEVİYE YDS ONLINE SERTAN HOCA 24 HAZİRAN
advantage
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL
axess
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL
bonus
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL
cardfinans
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL
combo
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL
maximum
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL
paraf
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL
saglamkart
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL
world
2 Taksit 12,890.40 TL
3 Taksit 13,135.20 TL
4 Taksit 13,378.80 TL
5 Taksit 13,624.80 TL
6 Taksit 13,868.40 TL
7 Taksit 14,112.00 TL
8 Taksit 14,356.80 TL
9 Taksit 14,602.80 TL
10 Taksit 14,845.20 TL
11 Taksit 15,090.00 TL
12 Taksit 15,334.80 TL

HENÜZ BİR YORUM YAPILMAMIŞ




Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısınız!
Sınava 246 gün kaldı!
YDS

2024 KASIM 30-50 ALT ORTA SEVİYE YDS ONLINE SERTAN HOCA 24 HAZİRAN

Başlangıç Tarihi 24.06.2024
Bitiş Tarihi 30.12.2024
Ders 996 + Saat

YÖKDİL paketi hediye...

33% İNDİRİM
i
18000.00 TL 12000.00 TL
BİRLİKTE VERİLENLER
Anasayfa
Üye Girişi Yap
Sepetim (0)
Kitaplar
Paragraflar
Blog
İletişim